The new house
21 December, 2020

Mediterranean

A fresh and cheerful image that seeks the light of the Mediterranean, this is the aim of the renovation of this apartment located on the beach of Mont-Roig.

For the execution of the project we have basically worked with a natural wood material, three-layer pine boards for carpentry and kitchen furniture.

The introduction of the image of a vineyard gives depth to the small kitchen space and unites sea and mountain, referring to the nearby mountains where to discover the wonderful wine of Priorat and Montsant.

Photographer: Maria Pujol

 

We design spaces, events and ideas with a sustainable attitude and enjoying every moment!


If you are interested in any of our services, feel free to contact us!


We design spaces, events and ideas with a sustainable attitude and enjoying every moment!


If you are interested in any of our services, feel free to contact us!


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
WeCreativez WhatsApp Support
Ask us anything!
👋 Hi, can we help you?