A kitchen in the Maresme worthy of the magazine "El Mueble"

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

The reform os this kitchen in the Maresme has left us of catalog. In it we have created a separation between the kitchen and the living room to make the most of natural light. We have also used different materials and textures to create different areas in the kitchen.

Photography: Mercè Gost.

 

We design spaces, events and ideas with a sustainable attitude and enjoying every moment!


If you are interested in any of our services, feel free to contact us!


We design spaces, events and ideas with a sustainable attitude and enjoying every moment!


If you are interested in any of our services, feel free to contact us!


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
WeCreativez WhatsApp Support
Ask us anything!
👋 Hi, can we help you?