Una cuina digna de la revista “El Mueble” al Maresme

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

La reforma d'aquesta cuina al Maresme ens ha quedat de catàleg. En ella hem creat una separació entre la cuina i el saló per a aprofitar al màxim la llum natural. A més hem utilitzat diferents materials i textures per a crear diferents zones en la cuina.

Fotògrafa: Mercè Gost.

 

Dissenyem Espais, Esdeveniments i Idees amb Actitud Sostenible i Gaudint cada Moment!


Si estàs interessat en algun dels nostres serveis, no dubti a contactar amb nosaltres!


Dissenyem Espais, Esdeveniments i Idees amb Actitud Sostenible i Gaudint cada Moment!


Si estàs interessat en algun dels nostres serveis, no dubti a contactar amb nosaltres!


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
WeCreativez WhatsApp Support
Pregunti'ns qualsevol cosa!
👋 Hola, podem ajudar-te?